paarden

Op ons bedrijf hebben we ook een prachtige plek voor paarden. Op dit moment staan er vier pensionpaarden. De paarden worden gehouden op een paardvriendelijke manier middels een Paddock Paradise. Dit houdt in dat ze 24 uur per dag de gelegenheid hebben om zich te verplaatsen van schuilgelegenheid naar track en bak en van voederplaatsen naar drinkplekken. Zo kunnen de paarden hun natuurlijke behoefte om zich te verplaatsen vervullen.

Vanuit de paarden en diens eigenaren zijn er verschillende mogelijkheden voor u als klant.

 

Zo kan er les worden gegeven in natuurlijk paardrijden door Suze of Kim en zijn er mogelijkheden voor o.a. mindfull coaching door Suze, Suleika of Kim. 

 

Daarnaast zijn zowel Fritzenco als Gewoon Sus hier gestald. 

 

Suleika (van Fritzenco), Kim ( van Gewoon Sus) en Suze werken nauw samen. We kunnen hierdoor breed kijken naar de vraag en een mooie combinatie maken van rijden, coaching, mindfulness en hulpverlening. 

 

Fritzenco is een praktijk voor paard en hulpverlening. Binnen deze praktijk worden kinderen en jongeren begeleid met behulp van de paarden. Voor meer informatie zie www.fritzenco.nl 

Gewoon Sus is een zusteronderneming van Puur Kim. 

Gewoon Sus biedt meerdere diensten.Denk hierbij aan een healing en/of reading met een dier of persoon, het werken bij en met paarden, coachen bij de aanschaf van een dier, enzovoort. Ik zal samen met jou kijken of ik wat voor je kan doen, afhankelijk van jouw vraag. 
www.huisdiercommunicatie.nl

 

Suze biedt de mogelijkheid om 'gewoon te komen zijn' bij de paarden. Hoe simpel dat ook klinkt, de aanwezigheid van paarden doet direct een beroep op jouw ware essentie. Samen ontdekken wat dat voor jou inhoudt en hoe zich dat naar buiten toe communiceert, kan bijzondere inzichten opleveren. Een wandeling, een opstelling of een bosrit behoren tot de opties. 

Voor kinderen kan het zelf borstelen en wandelen met een pony al zo magisch zijn.

Kom langs voor een gratis kennismaking of stuur een bericht naar Suzenoot@gmail.com